کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان برگزار شد

0

کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان برگزار شد به همت امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان در روزهای ۴و ۵ مرداد برگزار شد .

کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان برگزار شد کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان با تسهیلگری محمدرضا مقدسی مدیر وموسس خانه تاب آوری ایران و بمدت 3 روز برگزار شد کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان برگزار شد کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان با تسهیلگری محمدرضا مقدسی مدیر وموسس خانه تاب آوری ایران و بمدت 3 روز برگزار شد بنا بر همین گزارش از خانه تاب آوری ایران تاب آوری جامعه به توانایی جامعه برای آماده شدن برای خطرات پیش بینی شده، انطباق با شرایط در حال تغییر و مقاومت و بهبود سریع از اختلالات اشاره دارد.

این شامل فعالیت هایی مانند آمادگی در برابر بلایا، پیشگیری، حفاظت، کاهش، واکنش و بازیابی است.

تاب‌آوری جامعه به جوامع اجازه می‌دهد تا از بلایا بهبود یابند یا در مواجهه با سختی‌ها، چه طبیعی و چه انسان ساز، پایدار باشند.

این شامل ظرفیت یک جامعه برای استفاده از منابع موجود برای پاسخگویی، مقاومت و بهبودی از موقعیت‌های نامطلوب است که سازگاری و رشد پس از یک فاجعه را ممکن می‌سازد.

علاوه بر این، برنامه‌ریزی تاب‌آوری جامعه ای شامل فرآیندی مشترک است که شامل درک موقعیت، تعیین اهداف، توسعه برنامه‌ها، اجرای آن‌ها و حفظ آن‌ها برای افزایش توانایی جامعه برای غلبه بر چالش‌ها می‌شود.

تاب آوری جامعه ای چند وجهی است

تاب آوری جامعه ای و تاب آوری اجتماعی مفاهیمی متمایز در ادبیات مدیریت بلایا هستند. تاب‌آوری جامعه به توانایی جامعه برای بازیابی از یک فاجعه یا تداوم پایدار در مواجهه با چالش‌ها اشاره دارد که جامعه را به‌عنوان یک کل در بر می‌گیرد در حالی که تاب آوری جامعه شامل توانایی جمعی یک جامعه برای مقاومت و سازگاری با شرایط نامطلوب است، تاب آوری اجتماعی به طور خاص تاب آوری موجودات و مکانیسم های اجتماعی را در یک جامعه برجسته می کند.

تاب آوری اجتماعی از ظرفیت و توانایی خاصی در افراد و گروهها، خانواده و جوامع صحبت میکند که عمدتا یادگیری و سازگاری در تغییرات تحمیل شده، و همچنین قدرت تطبیق با شرایط و متقضیات را در بر خواهد داشت؛

این به ساده ترین معنا برخورداری از آغازی همیشگی است. احیای مهربانی، توسعه سازگاری، قدرت مبتنی بر انعطاف، سرمایه و سازندگی اجتماعی را تقویت میکند وهمزمان موجب و دستاورد تاب آوری است.

زمانی که جامعه ای با نیازهای تازه، خطرات و یا تهدیدات مواجه میشود دچار درهم شکستگی و بحران خواهد شد.از این رو بسیاری از متون بازگشت سریع به شرایط قبل از بحران را تاب آوری نامیده اند.

و براین اساس مطالعات تاب آوری ماموریت اصلی خود را برگشت پذیری در سریع ترین زمان ممکن، و با حداقل آشفتگی و حفظ شایستگی میداند.

توسعه تاب آوری باعث میشود که امداد و حمایت های اجتماعی به هنگام و هماهنگ، فراگیر و جامع درحد بهینه اعمال گردد.

کارگاه آموزش تاب آوری در اصفهان در چارچوب طرح ملی تاب آوری اجتماعی با تسهیلگری محمدرضا مقدسی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایران و بمدت 3 روز برگزار شد.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.