تاب آوری کودکان چیزی نیست که آنها داشته یا نداشته باشند برای اولین بار در کشور کانون توسعه و همیاری مهدهای کودک استان با حمایت و تحت امر معاونت اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه کارگاه آموزشی دو روزه ای را با عنوان ( تاب آوری کودکان ، ارکان و ابعاد ) در روزهای ۱۱ و ۱۲ اسفند برگزارشد.
همه بچه ها در حین رشد با درجات مختلفی با استرس مواجه می شوند و در این میان والدین و یا مربیان و معلمان علیرغم تمام تلاشهایشان واقعا نمیتوانند از کودکان در برابر این مشکلات محافظت کنند.
بهرحال بچه ها بیمار میشوند مهاجرت میکنند از خانه ای به خانه ای دیگر از محله ای به محله دیگر و یا جابجایی مدرسه و یا سالن ورزش و مدرسه موسیق یو امثالم آنها
بجه ها د رمدارس با قلدری و مسایل دیگر روبرو میشوند ویا ممکن است شاهد مرگ عزیزان ( والدین و سایرن ) باشند از قرار همه اینها در مسیر زندگی آنها اجتناب ناپذیر است همه اینها برای ما بزرگسالان مکرر پیش آمده است ولی هر کدام از آنها میتواند بخشی از توانایی و تاب آوری کودکان را به چالش بکشد هر کدام از اینها میتواند باعث توسعه توانایی آنها باشد یا بخشی از سلامت روح و روان آنها را زخمی و مجروح کند اگر چنین باشد التیام این جراحت کار بسیار سختی خواهد رویکرد ما در توسعه تاب آوری کودکان رویکرد آموزشی و پیشگرانه است .
این موضوع علاوه بر اینکه برای والدین بسیار شایان توجه و مهم است برای معلمان و مربیان هم حایز اهمیت است به ویژه برای مربیان مهدکودک که از حساسیت شغلی ایشان همه بخوبی آگاه و مطلع هستیم لذا این دوره آموزشی برای تاب اوری کودکان به همت کانون توسعه همیاری مهدکودک های استان کرمانشاه با حمایت اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه برگزار شده است . پیش از این هم چنین کارگاههای اموزشی تا تدریس دکتر محمدرضا مقدسی در سطوح مختلف شهرستان های تابعه برگزار شده بود .