تاب آوری و آسیب پذیری کودکان بی خانمان

0

تاب آوری و آسیب پذیری در کودکان بی خانمان
نویسندگان: امی آرمون، ارین سی کاسی، آماندا جی ونزل، جولیانا کی ساپینزا
مترجم: محمدرضا مقدسی
نشر ورجاوند
انتظار میرود درصد مشکلات روحی و اُفت درسی در گروه کودکان بی خانمان بیشتر باشد

اما بسیاری از این کودکان که استرس و مشکلات ناشی از بی خانمانی را تجربه کرده اند در آینده به شکوفایی رسیده و پیشرفت میکنند.

چگونه می توان این رشد و بالندگی را توجیه کرد؟

چرا برخی از کودکانی که با مشکلات مختلف و متعدد از جمله بی خانمانی دست و پنجه نرم می کنند مثل هم شاگردی های خود رشد میکنند؟

مفاهیم آسیب پذیری و تاب آوری به وضوح افکار ما در این موارد کمک میکند و منجر به درک بهتری از تأثیر بی خانمانی در رشد و بهزیستی کودکان میشود.

این کتاب در واقع خلاصه ای از تحقیق انجام شده توسط امی آرمون و دیگران است

کتاب تاب آوری و آسیب پذیری در کودکان بیخانمان توسط انتشارات ورجاوند و با ترجمه محمدرضا مقدسی در ۵۲ صفحه منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

به راستی تاب آوری به چه معناست؟ تاب آوری یک فرایند پویاست که شامل سازگاری مثبت در شرایط ناگوار می باشد. هنگامی که تاب آوری را به عنوان یک پدیده یا فرایند در نظر بگیریم به این معناست که اثرات محافظتی به گونه ای متفاوت (از شرایطی به شرایط دیگر) و به طور موقت (در کل یک موقعیت و در طول عمر فرد) متفاوت خواهد بود.تاب‌آوری در کودکان توانایی است که به کودک کمک می‌کند با سختی، درد، خطرات و استرس کنار بیاید. کمک به کودک برای تاب‌آور شدن او را قوی می‌کند و به او اعتماد به نفس می‌بخشد. کسی که به خودش اعتماد کافی نداشته باشد، زیر فشار زندگی تسلیم خواهد شد.

همچنین فرایند در نظر گرفتن تاب آوری (در مقابل صفت شخصیتی) سبب می شود تا بتوانیم برای ایجاد یا پرورش آن اقداماتی به عمل آوریم. آموزش تاب آوری گامی در جهت جنبش پرورش شخصیت است. راهکارهای متفاوتی برای برای ارتقاء تاب آوری در کودکان وجود دارد

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.