کارگاه آموزشی تاب آوری قروه

0

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش وپرورش شهرستان قروه، گرد همایی ماهانه مشاوران مدارس برگزارشد.

این گردهمایی با توجه به اهمیت پیشگری از آسیب های اجتماعی وبه پیشنهاد کارشناس مشاوره کارگاه ۴ساعته با محوریت کلیات ومبانی تاب آوری روانشناختی با حضورمدیریت آموزش وپرورش برگزارشد.

دراین کارگاه محمد رضا مقدسی پژوهشگر ومدرس تاب آوری مطالبی را دراین زمینه عنوان نمودند.

اصل و اساس تاب آوری توانایی سازگار ماندن در شرایط سخت و سپس تغییر مسیر دادن به شرایط جدید است تاب آوری به هیچ عنوان تضمین نمی کند که شما برای همیشه مصون خواهید بود، بلکه نشان دهنده این است که شما درس های بسیار خوبی از شرایط سخت زندگی تان گرفته اید و به این معنی نیست که زندگی دوباره در آینده شما را با یک اتفاق جدید به زمین نخواهد کرد.

معمولا افراد تاب آوری را با بازگشت به حالت اولیه اشتباه می گیرند و در نتیجه، تصور می کنند که انسان ها مانند توپ های پلاستیکی هستند که وقتی به زمین می خورند بدون هیچ تغییری سریعا به بالا برمی گردند.

وقتی افراد به چنین پدیده ای اعتقاد داشته باشند، در مواجهه با افرادی که دچار بحران شده اند از اصطلاح “خودت را جمع و جور کن” استفاده می کنند.

اشکال این باور این است که افراد متوجه این حقیقت نمی شوند که انسان ها مانند توپ نیستند که به زمین بخورند و بدون هیچ تلاشی دوباره به حالت اولیه خود بازگردند بلکه باید پس از زمین خوردن برای دوباره سرپا شدن تلاش کنند.

حقیقت این است که هر کس در زندگی با مانع و مشکلی مواجه شده باشد قطعا پس از گذر از آن، تغییرات بسیار مهمی مانند تغییر دیدگاه و یا تغییر نظام ارزش ها را در خود احساس کرده است.

بنابراین، اصطلاح “بازگشت به حالت اولیه” فرآیند تلاش برای رسیدن به وضعیت قبل از بحران را نشان نمی دهد.

این روزها مرتبا می بینم که وقتی افراد معروف می خواهند راجع به موفقیت شان در پشت سرگذاشتن سختی های زندگی صحبت کنند می گویند «چیزی که تو را نمی کشد تو را قویتر می کند».

 

کارگاه آموزشی تاب آوری قروهمنبع : http://cms.medu.ir/5820/index.php

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.