شیوع علایم افسردگی در زنان مطلقه

0

شیوع علایم افسردگی در زنان مطلقه : افسردگی یکی از مشکلات روانشناختی زنان مطلقه است و نقش گذشت، حمایت اجتماعی و تاب‏ آوری در پیش‏بینی علایم آن از اهمیت خاصی برخوردار است.

هدف پژوهش حاضر شیوع علایم افسردگی و رابطه گذشت، حمایت اجتماعی و تاب­آوری با آن علایم در زنان مطلقه بود.

روش: در این پژوهش همبستگی، ۱۲۴ زن مطلقه در کرمانشاه به روش نمونه­ گیری در دسترس انتخاب شدند و مقیاس­های افسردگی، گذشت، حمایت اجتماعی چند بعدی و تاب­آوری را تکمیل کردند. برای تجزیه و تحلیل داده­ها از همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد.

یافته‌ها: نتایج نشان داد که ۹/۱۶ درصد زنان مطلقه دارای افسردگی خفیف، ۰/۵۰ درصد دارای افسردگی متوسط و ۱/۳۳ درصد دارای افسردگی شدید بودند.

بین گذشت نسبت به خود و دیگران، حمایت اجتماعی و تاب­آوری با علایم افسردگی رابطه منفی وجود داشت و متغیرهای پیش­بین ۱۵/۰ واریانس علایم افسردگی زنان مطلقه را تبیین نموده است.

نتیجه‌گیری: نتایج از شیوع بالای علایم افسردگی و رابطه معنی‌دار گذشت، حمایت اجتماعی و تاب­ آوری با علایم افسردگی حمایت می‌کند.

نتایج تلویحات مهمی در توجه به رشد سیستم‏های حمایت اجتماعی و آموزش‌های مبتنی بر تاب‌آوری و گذشت برای کاهش علایم افسردگی در زنان مطلقه دارد

شیوع علایم افسردگی در زنان مطلقه: نقش پیش‌بینی‌کننده‌ی گذشت، حمایت اجتماعی و تاب‌آوری موضوع اصلی این مقاله است و

افسردگی یکی از مشکلات روانشناختی زنان مطلقه است و نقش گذشت، حمایت اجتماعی و تاب‏ آوری در پیش‏بینی علایم آن از اهمیت خاصی برخوردار است. پژوهش حاضر شیوع علایم افسردگی و رابطه گذشت، حمایت اجتماعی و تاب­آوری با آن علایم در زنان مطلقه را مورد بررسی قرار داده است ضمن اینکه میدانیم طلاق یک حقیقت زندگی مدرن است و نتیجه عدم حل مسائل زناشویی یا عدم حل قانونی و
رسمی این مشکلات است

میتوانید با کلیک بر متن زیر آنرا دریافت نمایید

 

زنان مطلقه ، علایم افسردگی و تاب آوری و حمایت اجتماعی

ارسال یک پاسخ