دکتر مری هامفری ( Mary Humphrey )

0

دکتر مری هامفری ( Mary Humphrey )

معرفی دکتر مری هامفری

دکتر هامفری بیش از 16 سال به عنوان یک روانشناس دارای مجوز فعالیت می کند. وی مدرک دکترای خود را در زمینه روانشناسی مشاوره گرفته است.اوبا طیف گسترده ایی از مراجعان کار می کند. حوزه تخصصی وی شامل اختلالات اضطراب و افسردگی ، سوگ و مشکلات ارتباطی است . دکتر هامفری  بعنوان نروسیکولوژیست برای کودکان و نوجوانان وسالمندان نیز دارای سوایق درخشانی است .

روال درمانی دکتر هامفری فراهم آوردن حمایت و بازخورد عملی برای کمک به بیماران برای رویارویی موثر با چالش های زندگی شخصی است ( تاب آوری ) او تکنیکهای مکمل را از جمله  درمان شناختی رفتاری و روان درمانی های سایکودینامیک را برای ارائه یک فرایند شخصی به هم می آمیزد.

به راستی تاب آوری به چه معناست؟ تاب آوری یک فرایند پویاست که شامل سازگاری مثبت در شرایط ناگوار می باشد. هنگامی که تاب آوری را به عنوان یک پدیده یا فرایند در نظر بگیریم به این معناست که اثرات محافظتی به گونه ای متفاوت (از شرایطی به شرایط دیگر) و به طور موقت (در کل یک موقعیت و در طول عمر فرد) متفاوت خواهد بود. همچنین فرایند در نظر گرفتن تاب آوری (در مقابل صفت شخصیتی) سبب می شود تا بتوانیم برای ایجاد یا پرورش آن اقداماتی به عمل آوریم. آموزش تاب آوری گامی در جهت جنبش پرورش شخصیت است. راهکارهای متفاوتی برای برای ارتقاء تاب آوری در کودکان وجود دارد که یکی از آنها را می توان ادبیات کودکان نام برد. کتاب حاضر نیز مجموعه داستان هایی را به منظور پرورش تاب آوری در کودکان گرد آورده است. دو بخش اول کتاب شامل نمونه داستان ها برای کودکان سنین مختلف و بخش سوم را برنامه ای تحت عنوان المپیک چالش خواندن تشکیل می دهد. این کتاب شامل ۲۰ درس با استفاده از دو کتاب مصور و دو رمان متوسط برای هر یک از پنج مهارت مقابله ای است.

کتاب تاب آوری کودکان

در این کتاب نقاط قوت شخصی (مهارت های مقابله ای) مرتبط با تاب آوری از طریق بسیاری از نمونه شخصیت ها و کارهای آنها در طیف گسترده ای از داستان های کودکان نشان داده شده است. کودکان می توانند با شخصیت هر داستان همانندسازی کنند و او را به عنوان الگوی نقش قرار دهند. نقاط قوت شخصی شامل:
۱) کار کردن بر روی یک استعداد
۲) پیدا کردن یک قهرمان
۳) درون نگری
۴) نجات خود
۵) کمک به دیگران
در هر یک از داستان ها کودکان باید بررسی کنند که شخصیت اصلی داستان از کدام یک از این ویژگی ها استفاده کرده است.
هم چنین، هر داستان شامل “جعبه ابزاری از مهارت های تاب آوری است”. این جعبه شامل سه بخش (او چه می داند، چه دارد و چکاری از دستش بر می آید) می باشد که برای هر کدام از این سه به تفکیک، کودک باید ویژگی ها و واکنش خود را ذکر کند. این جعبه ابزار به عنوان یک نظم دهنده و سازمان دهنده برای تحلیل نقاط قوت و استراتژی های اصلی شخصیت عمل می کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.