تاب آوری بیرجند
تاب آوری بیرجند
دوره آموزشی “تاب آوری” ویژه مددکاران اجتماعی و روانشناسان شاغل در مراکز امور آسیب دیدگان اجتماعی استان خراسان جنوبی در سالن کنفرانس مدیریت شهرستان بیرجند برگزار گردید.
این دوره به همت دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی تحت نظارت معاونت امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان خراسان جنوبی برگزار شد.
در سال ۱۳۵۹ وظیفه حمایت وبازپروری زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی به منظور اصلاح، بازتوانی و بازگشت آنان به زندگی سالم فردی و اجتماعی، قانونا به عهده سازمان بهزیستی کشور گذاشته شد و در همین راستا در سال ۱۳۶۰ ادارهای به نام “اداره سرپرستی و ارشاد” در این سازمان تشکیل گردید که بعدها به “دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی” تغییر نام یافت. این دفتر تا سال ۱۳۷۷ فقط با وجود چها رمرکز در کشور(سه مرکز در تهران و یک مرکز در مشهد) انجام وظیفه مینمود و در سال ۱۳۷۸ با هدف ارتقای کمی و کیفی مراکز اقدام به تدوین دستورالعمل اجرایی ” حمایت و بازپروری دختران وزنان آسیب دیده اجتماعی نمود که در نتیجه در استانهای خوزستان، زنجان؛ فارس، کرمان، گلستان، لرستان، هرمزگان و همدان نیز مراکزی باظرفیت ۳۰ نفر راه اندازی گردید ، استانهای مذکور موظف بودند مددجویان استانهای همجوار را نیز که فاقد مراکز بازپروری بوده نیز تحت پوشش قرار دهند. در حال حاضر ۲۷ مراکز در ۲۴ استان فعالیت فوق را انجام میدهند.
دفتر امورآسیب دیدگان:
ارائه خدمات تخصصی به صورت سرپایی و نگهداری به افراد آسیب دیده و در معرض آسیب، از طریق مراکز اورژانس اجتماعی ، مداخله در بحران و …. با حمایتهای مادی و معنوی
– بازپروری دختران و زنان آسیب دیده اجتماعی
2- مرکز مداخله در بحران ( فردی ، خانوادگی ، اجتماعی ) « اورژانس اجتماعی »
3- خدمات سیار اورژانس اجتماعی
4- خانه سلامت
5- خط تلفن اورژانس اجتماعی ( 123)