کارگاه آموزشی تاب آوری روانشناختی

0

  کارگاه یکروزه تاب آوری رواتنشناختی

کلیات ، مبانی ومفاهیم تاب آوری ، کاربرد و سنجش

مدرس : محمدرضا مقدسی

 ۳۰ مهرماه 

گواهی ۸ ساعت

هزینه : ۱۰۰۰۰۰ تومان

  پذیرایی و پارکینگ

شماره کارت :

بانک ملی ایران بنام آقای محمدمدرسی

با توجه به محدودیت ظرفیت حق تقدم با آندسته از عزیزانی ست که سریعتر ثبت نام فرمایند .

لطفا پس از واریزوجه و در اسرع وقت

پیشنهاد ما به شما

 مشخصات خود و کد پیگیری را به آدرس info@resiliency.ir ارسال فرمایید

مکان : تهران ، خیابان آیت اله کاشانی ، خیابان تربیت روبروی بوستان تربیت مرکز جامع آرمان شایان

 

کارگاه آموزشی تاب آوری روانشناختیاصل و اساس تاب آوری توانایی سازگار ماندن در شرایط سخت و سپس تغییر مسیر دادن به شرایط جدید است تاب آوری به هیچ عنوان تضمین نمی کند که شما برای همیشه مصون خواهید بود، بلکه نشان دهنده این است که شما درس های بسیار خوبی از شرایط سخت زندگی تان گرفته اید و به این معنی نیست که زندگی دوباره در آینده شما را با یک اتفاق جدید به زمین نخواهد کرد.

اصل و اساس تاب آوری توانایی سازگار ماندن در شرایط سخت و سپس تغییر مسیر دادن به شرایط جدید است.
در حقیقت ما مرتباً در حال استفاده از تاب آوری هستیم، ولی مواقعی هم هستند که تاب آوری مان به شدت به چالش کشیده می شود. برخی مواقع، چالش ها در قالب اتفاقاتی که در زندگی برایمان می افتند نمودار می شوند از قرار باید بپذیریم که زندگی مرتبا تاب آوری ما را به چالش می کشد و هیچ کس هم از این قاعده مستثناء نیست.

جدای از حوادث غیرمترقبه و خارج از انتظار، تاب آوری مان در شرایطی که به صورت بلندمدت تحت فشار باشیم و امیدی به تمام شدن شرایط فشار نداشته باشیم هم به چالش کشیده می شود.

تاب آوری چه چیزی نیست؟
معمولا افراد تاب آوری را با بازگشت به حالت اولیه اشتباه می گیرند و در نتیجه، تصور می کنند که انسان ها مانند توپ های پلاستیکی هستند که وقتی به زمین می خورند بدون هیچ تغییری سریعا به بالا برمی گردند.

وقتی افراد به چنین پدیده ای اعتقاد داشته باشند، در مواجهه با افرادی که دچار بحران شده اند از اصطلاح “خودت را جمع و جور کن” استفاده می کنند.

اشکال این باور این است که افراد متوجه این حقیقت نمی شوند که انسان ها مانند توپ نیستند که به زمین بخورند و بدون هیچ تلاشی دوباره به حالت اولیه خود بازگردند بلکه باید پس از زمین خوردن برای دوباره سرپا شدن تلاش کنند.

حقیقت این است که هر کس در زندگی با مانع و مشکلی مواجه شده باشد قطعا پس از گذر از آن، تغییرات بسیار مهمی مانند تغییر دیدگاه و یا تغییر نظام ارزش ها را در خود احساس کرده است.

بنابراین، اصطلاح “بازگشت به حالت اولیه” فرآیند تلاش برای رسیدن به وضعیت قبل از بحران را نشان نمی دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.